Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Toyobaru & Subota !!!


Δυο απο τις μεγαλυτερες αυτοκινητο βιομηχανιες του κοσμου και ισως οι μεγαλυτερες στην Ανατολη η ΤΟΥΟΤΑ και η Subaru προσφατα παρουσιασαν 2 νεα μοντελα που συνεργαστηκαν για να κατασκευασουν!

Η Toyota ονομασε το μοντελο της TF86 και ειναι κατι μεταξυ Celica και Supra. Προσθεστει στην γκαμα της αυτο που ελλειπε τα τελευταια χρονια απο τις εκθεσεις της εταιριας αφου το celica εκλεισε τον κυκλο ζωης του (εστω προσωρινα) το 2006. Οι αντιδρασεις του κοσμου μεχρι στιγμης ειναι θετικες οπου εχει παρουσιαστει το μοντελο και αναμενεται να ειναι η απαντηση στα αντιστοιχα Γερμανικα σπορ.

H Subaru το βαφτισε BRZ. Το 2ο δεν εχει ουτε καν κυκλοφορισει ουτε υπαρχουν πολλες πληροφοριες γι'αυτο. Το μονο που ξερουμε ειναι οτι η Subaru εχει αγριες διαθεσεις και το εχει αποδειξει στο παρελθον με το Impreza αλλα και με τους κινητηρες της που προμηθευει σε διαφορους κατασκευαστες ανα τον κοσμο (θυμηθειται τα Smart).
Οποτε δεν ονομασε τυχαια το μοντελο της ετσι αφου το "Β" προέρχεται από τη λέξη "Boxer" που αφορά τον τύπο κινητήρα που χρησιμοποιεί, το "R" αναφέρεται στο "Rear-wheel drive" δηλ κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ το "Ζ" προέρχεται το "Zenith" που ειναι προφανες τι εννοει..

Και τα 2 μοντελα αναμενονται το 2012 και θα στοιχιζουν γυρω στις 25.000 Ε οι απλες τους εκδοσεις ενω πιθανοτατα θα υπαρχουν και πιο extreme με περισσοτερα κυβικα, αλογα, ροπη και φυσικα παραπανω ευρω...

7 σχόλια:

  1. 8eloume kai gia th vw aman pia ayth h logokrisia me ta maimoy modela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dose VW sto lao ...ti mpaxateles einai autes.Dose Ferrari,Proche ,Viper ktl
    O pelati sexei pada dikio!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιεμαι γτ δεν σβηνω τα κακοβουλα αυτα σχολια.. Και ακομα χειροτερα αναρωτιεμαι γτ καποιος 4 το πρωι καθεται και γραφει μλκς για αυτοκινητα αλλα με την απορια θα μεινω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πάλι αυτά ρε έλεος. μας τα χεις πρήξει μ' αυτές τις μλκς. βάλε κανένα VW καλά λέει ο nkb από πάνω. άντε ακόμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha to po me kodika:
    if(Gomena==null){
    While (Gomena==NULL){
    Gomena=Upologistis;
    }
    else
    Gomena=Gomena;
    Ypologistis=Aplo_Mixanima_Douleias;
    end if

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O IVY o γεφυρομενος(Bridge) exei dikio
    H OXI ALLO KARVOUNOkinita saravala

    ΑπάντησηΔιαγραφή