Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κομμενες οι μλκς...



Οι αναγνωστες και οι συγραφεις παρακαλω να λαβουν σοβατα υποψιν τους τα παρακατω...
1) Ολοι οσοι ειναι εγκεκριμενοι ή καλεσμενοι συγραφεις μπορουν να γραφουν και να λενε ΟΤΙ θελουν.
 2) Ολοι οι αναγνωστες ανεξαρτητος φυλλου ιδοτητας κτλ μπορουν να λενε την αποψη τους οποια και αν ειναι αυτη και να σχολιαζουν τα αρθρα..

Οποιος ΔΕΝ θελει να τον σχολιαζουν μπορει να φυγει και να μην γραφει ή να μην δινει σημασια στο σχολιο..

Αμα καποιο σχολιο προσβαλει καποιον θα φτιαξω μια φορμα επικοινωνιας που μπορειτε να επικοινωνειται με εμενα να σβηνω το περιεχομενο..

  
Επεισης πρεπει να επισημανω οτι δεν σημαινει πως η αποψη των αρθρογραφων ειναι και δικια μου. Εγω απλα προσπαθω να εχω μια πολυφωνια και ενα πλουραλισμο ιδεων (τι λεω το ατομο...).

Οποιοδηποτε ρατσιστικο κακοβουλο ή οποιασδηποτε αλλης μορφης προσβλητικο κειμενο ή σχολιο αναρτηθει ΔΕΝ σημαινει οτι αντιπροσωπευει την αποψη ΜΟΥ αντιπροσωπευει ομως καποιο μερος του πληθισμου. Και αυτη ηταν η ιδεα της δημιουργιας. Ατομα διαφορετικων ιδεων και αντιληψεων να εκφραζουν ελευθερα την γνωμη τους σε μια συντονισμενη προσπαθεια. (ποποπο πως τα λεω...)

Κατι αλλο ασχετο.. Παρακαλειστε να βαζετε ετικετα στα αρθρα σας χρησιμοποιωντας καποια υπαρχουσα ή δημιουργωντας καποια αν δεν υπαρχει.. Επισης να τα κοβεται να μην ειναι ολοκληρα στην αρχικη σελιδα.

Ευχαριστω. Isiodos διαχειριστης.

3 σχόλια:

  1. ποοο το ψώνιο τι κάθησε και γράψε. και μετά λέει "Ευχαριστω. Isiodos διαχειριστης" έλεοςςςς... λοιπόν επειδή βλέπω ότι άρχισες να ξεφεύγεις και να καβαλάς το καλάμι, θα βγάλω ένα Βασιλικό Διάταγμα για να κατεβάσω απ' το Παγκόσμιο Ιστό το θυγατρικό μου blog "Peirates inCrysis" που χει σαν executive admin εσένα και έτσι πλέον υποβαθμίζεσαι βάση καταστατικού σε συντάκτη του "Darnassus City". παρακαλώ η απόφαση να εκτελεστεί άμεσα καθώς είναι μη εφέσιμη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον το μπλογκ μου υπαρχει 3 ωρες πριν απο το δικο σου...
    2ον ηθελα να δωσω σοβαρο και επισημο τονο στη δημοσιευση γι'αυτο εκλεισα ετσο..
    3ον Βασιλικο διαταγμα οχι bosssssssss Διαταγμα ?! τι φτηνιες ειναι αυτες...
    4ον δεν βλεπω κανενα καλαμι περαν αυτου που καθομαι και σε πληροφορω ειναι πιο βολικο απο την σελα του ποδηλατου μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το 1ο διορθώνεται με μια καμπύλωση του χωροχρόνου, το 2ο περιττό αφού λέει ακριβώς από κάτω "Αναρτήθηκε από Isiodos", το 3ο σηκώνει IGNOREEE..., το 4ο ασυναρτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή