Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Χείμαρρος ο Μουρίνιο

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανική εφημερίδα ''Mundo Deportivo'' και μετά τα γνωστά γεγονότα των δύο ντέρμπι μεταξύ της ρεαλ Μαδρίτης και της μπαρτσελόνα υποστήριξε πως  δεν έχει μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο απο τη στιγμή που ήρθε στη Μαδρίτη για χάρη της ρεάλ χαρακτηριστικά αναφέρει :"Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, πολύ ενθουσιασμένος. Έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος. Δεν το αλλάζω αυτό για τίποτα. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Καταλανούς λέγοντας:"Η Μπάρτσα νικάει όταν παίζει καλά και όταν δεν παίζει καλά, δεν βλέπω να αλλάζει αυτό το πράγμα ούτε φέτος".

Φανερά εκνευρισμένος από τη διαιτησία κυρίως των περσινών μεταξυ τους αγώνων ο special one έκανε λόγω για ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του αναφέροντας:Υπάρχει εκστρατεία εναντίον μου. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Σε αντίθεση με άλλα πρωταθλήματα όπου ήμουν προπονητής αισθάνομαι ότι εδώ υπάρχει κάποια εκστρατεία. Ενώ λίγο αργότερα αναφέρει:Είναι μία άνιση μάχη, με όλες αυτές τις πέτρες που μου έχουν ρίξει θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μνημείο"!!!!

Η αλήθεια όμως βρήσκεται κάπου στη μέση αφού ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στο μάτι του κύκλωνα μετά την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του απέναντι στον βοηθό του γκουαρντιόλα.Μην ξεχνάμε όμως πως η Ρεαλ είναι μια καινούρια ομάδα με ένα καινούριο προπονητή που μέχρι στιγμής δείχνει να τα καταφέρνει πολυ καλά παίζοντας καλύτερη μπάλα και στα δύο ντέρμπι και από οτι φαίνεται φετος θα είναι η χρονιά της αφού η προσθήκες που έκανε φέτος έδειξαν ότι μπορούν να τη βοηθούν σημαντικά στα σημεία οπού πέρυσι υστερούσε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου