Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Έντεν Χαζάρντ το μέλλον της ευρώπης στα πόδια του


Οι περισσότεροι όταν ακούσουν το όνομα Χαζαρντ δεν θα καταλάβουν οτι πρόκειται για όνομα ποδοσφαιριστή αλλά για τη γνωστή αγγλική λέξη. Στη πραγματικότητα όμως ο Έντεν είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή τη στιγμή το Βελγικό ποδόσφαιρο και συνάμα το ευρωπαϊκό! Γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου του 1991 παίζει στη θέση του μεσοεπιθετικού ή εξτρεμ. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Γαλλικό πρωτάθλημα για χάρη της Lille αλλά ενδιαφέρον έχουν δηλώσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ρεαλ Μαδρίτης, Τσελσι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Ο Έντεν γιος του παλιού γνωστού Βέλγου ποδοσφαιριστή Thierry Hazard μπήκε από μικρός στα βάσανα του ποδοσφαίρου αφού από το 2005 αγωνίζεται στις ακαδημίες της Lille και αφού ωρίμασε εκεί για δύο χρόνια μετά ανέβηκε στη βασική ομάδα και από πέρισι αγωνίζεται βασικός και αναντικατάστατος στη βασική εντεκάδα της περσινής πρωταθλήτριας Γαλλίας(Lille). Τις τελευταίες δύο βδομάδες φήμες θέλουν τον Έντεν να έχει έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ με το ποσό διαφορας τους να είναι μόλις τα 5.000.000, με τον αλσατό τεχνικό των κανονιέρηδων να εκτιμά ιδιαιτέρα την τεχνική κατάρτιση του Βέλγου, την ταχύτητα και την τριμπλα του άλλωστε δεν είναι τυχαίο που αναδείχτηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Γαλλικού πρωταθλήματος για τη χρονιά που πέρασε όντας μόλις 20 ετών. Περιμένουμε πολλά από αυτόν στον ποδοσφαιριστή που σίγουρα αν συνεχίσει έτσι θα μπορούμε να μιλάμε ίσως για τον κορυφαίο μέσο στην Ευρώπη και γιατί οχι και σε ολόκληρο το κόσμο!!!

6 σχόλια:

  1. Βελγος και να ξερει μπαλα ΔΕΝ εγινε ποτε στην ιστορια του ποδοσφαιρου,σα να λες Βραζιλιανος και να ξερει μπασκετ ή Ολλανδος που ξερει μπασκετ...ΑΛΛΗ μια ΜΟΥΦΑ της Αρσεναλ και καλα ως Ταλεντο απ τα 10 δες που βγαζει καθε χρονο και μετα παιζουν σε καμια Στοουκ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kati aparapanw apo sena kserw nkbpont 8ymhsou ayto to onoma kai otan parei th xrysh mpala 8ymhsou kai to parapanw ar8ro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος που ξερει κατι παραπανω απο αυτους που εχω μιλησει και γωρισει ειναι μονο ο παλιος αρχηγος της εθνικης Γιουγκοσλαβιας και προπονητης μου για 5 χρονια,οποτε,κατι μαλλον εμαθα...να σκεφτομαι 10 βηματα πιο μπροστα απο εναν που απλως ξερει κ τ αρεσει η μπαλα.
    Εχει παρα πολυ γρηγορα ποδια,αλλα υστερει για τη θεση που παζει δεν κινειται καθολου και δεν ξερει σκεφτεται, καλα στον ελευθερο χωρο εκανε ακριβως το .Παιρνει φορα και τρεχει μονος,(σαν τον Ροναλντο/Λετο ή Τσιαρτα που εκανε ακριβως το αντστροφο )...ετσι δεν πας πουθενα με σοβαρες ομαδες και βαθια αμυνα ζωνη και εναν μανtoμαν pανω σου,παιζεις μονος σου... δεν βοηθας στην αμυνα και στο τελος δεν κανεις τιποτα ουσιαστικο.(βλεπε ροναλντο στη Ρεαλ vs Ροναλντο στη Ματσεστερ και Λετο ( εδω οσφπ κ παο τα ιδια κανει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλασικο Βελγικο-Ελβετικο-Ψιλογερμανυικο Στυλ παιχνιδιου παιχτη...
    Αν δεν μαθεις να σκεφτεσαι ποδοσφαιρικα μεχρι 17-18 χρονων ,μετα θα φας 3 πλασιο χρονο να αφομιωσεις την στρατηγικη οποιασδηποτε ομαδας.
    μιλαμε για ομαδες ΤΟΠ οχι τις πλακας...βλεπε ποδοσφαιριστες που γινονατι γνωστοι στα 25,26,27+
    λες και πριν δεν ειχαν τεχνικη ή ταχυτητα...

    ΠΟΠΟ αν δεν καταλαβες τα απλα δεν μπορω να τα κανω πιο απλα ,τοτε δεν θα βγω απο το site
    γιατι τσαμπα μιλαω στο τοιχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή